Handla nu, betala i slutet av april! 0% ränta. Endast en uppläggningsavgift på 29kr tillkommer.
  • Bilde
  • Steng
$Template.Join('', $allProductImages)
Vi har 4 Hollywood butikker i Sverige og en webshop. I Norge er det kun 1 webshop for øyeblikket. Våre butikker er fylt med klær, sko, snowboards og skateboards fra et stort antall varemerker. I alle våre butikker finner du kunnskapsrik personal som kan hjelpe deg med alt fra å bygge sammen et kult brett, finne jeansen som sitter best eller hjelpe deg å finne dine nye favoritt sko!

Hollywood
Södra Larmgatan 11

411 16 Göteborg

Butikken på Södra Larmgatan er den første Hollywood butikken i Gøteborg og åpnet dørene sommeren 2003. Med et stort sortiment av streetwear og sko har du store muligheter til å finne en komplett outfit. Lengst inn i butikken finner du skateboards, longboards og snowboards i store mengder. Vår kunnskapsrike personal hjelper deg mer enn gjerne med både klær og brett. Velkommen!

Hollywood
Östra Hamngatan 15

411 05 Göteborg

Butikken på Östra hamngatan er vår stolthet når det kommer til skateboard og snowboard! Med en hel etasje av hardware og kunnskapsrik personal så kommer du garantert å finne et brett som passer deg! I butikken finner du også et stort utvalg av streetwear og sko fra utvalgte merkevarer.

Hollywood
Norrlandsgatan 14

111 43 Stockholm

Vår butikk i Stockholm er den eldste og har eksistert siden 1974! Allerede før det drev bedriften under navnet Hollywood (siden 1929), men ikke som butikker, men som distribusjon av klær. I denne butikken satser vi hardt på klær og sko, men har også skateboard og longboard i mengder.