• Bilde
 • Steng
$Template.Join('', $allProductImages)
Vennligst les vår Vanlige spørsmål før du kontakter vår support.
Kanskje du finner svaret der!

Det er lettest å kommunisere med oss via mail:

[email protected]

Husk å alltid ha ditt ordrenummer klart når du kontakter kundeservice.

Kundetjeneste handterer ingen fakturer eller betalinger. Fakturaspørsmål henvises til Svea Ekonomi.
 

Butikker & åpningstider »

Å handle på Hollywood.no er enkelt!

Toll og import kostnadene inngår i priset!

Du trenger ikke å ansøke om medlemskap eller logge inn for a handle.
Når du har kommet til kassen fyller du i:

• Navn, adresse og din kontaktinfo
• Betalingsmetoden
• Fraktmåte
• Klikker på kjøp-knappen

...og alt er klart!

Selvfølgelig spares din kontaktinformasjon og ordreinformasjon.
Dette mailes også til deg tilsammen med ditt tracking-nummer og logg-inn for senere bruk.

Vil du følge din order, så bruker du din logg-inn under "Min Profil"
Her kan du se din ordrestatistikk og eksakt hvor din pakke befinner seg.

Når pakken er fremme på din leveringsplass får du en e-mail eller SMS.

Du må være 18 år for å kunne handle på Hollywood.no.

 

 

Vanlige spørsmål og svar

Klistremerker / Stickers

På grunn av at vi har stor etterspørsel etter gratis klistremerker, må du selv betale porto for dette.
Vill du ha stickers? Send oss da et brev til:


Chris Hollywood Konfektion AB
Hornsbruksgatan 28
11734 Stockholm
 

I det brevet legger du et nytt brev med din adresse med 2 stykk frimerker på, så legger vi i klistremerker å sender dette tilbake til deg.

Hvordan lager jeg en retur?
Fyll i returskjemaet som kom i pakken eller som du kan skriva ut her på siden under Retur og reklamasjoner, legg den sammen med varen / ene som skal returneres. Pakk produktene godt inn enten med egen boks / pose eller bruk den samme forpakningen som varene kom i. Sett fast den vedlagte returetiketten på utsiden av pakken og ta det med til din nærmeste Bring kontor.

Noter at varen å til og med forpakningen må være i uforandret tilstand. Ingen etiketter eller lignende får settes direkte på sko kartongen ved en retur. Blir kartongen skadet ved retur til oss tar vi ut en avgift på minst 20% av varens verdi eller 300 NOK. Keps får ikke sendes i brev, men må sendes til oss i kartong da det er viktig att formen ivaretas.

Vi sender deg en e-post så fort vi har mottatt din retur. Tilbakebetalingen/oppdatering av fakturaen skjer 1-5 hverdager etter at du har mottatt retur bekreftelsen via e-posten. Observer at under høy belastning kan retur håndteringen ta opp mot 14 dager.
Hvorfor har jeg ikke fått min faktura?
Fakturaen kommer til deg den 15:e hver måned om du har valgt Svea konto (delbetaling). Om ikke sendes den til den e-mail adressen du har oppgitt. Har du fortsatt ikke fått fakturaen, kan du kontakte Sveas kundetjeneste og be de sende deg en ny.
Jeg har valgt faktura – hvorfor nektes mitt kjøp av dere?
Når ett fakturakjøp gjennomføres tar Svea en micro-opplysning av deg som kunde for å kunne se om de kan tilby den ønskede kreditten. Du får da omgående beskjed om kjøpet er godkjent eller ikke. Om kjøpet nektes kan du alltids kontakte Sveas kundetjeneste for med informasjon.
Finnes varene på webshoppen i butikk?
Mange av varene finnes på våre butikker. Men dessverre kan ikke alle butikkene ha like stort sortiment som webshoppen. Sortimentet på butikkene skiller seg også fra hverandre. Du kan kontakte din nærmeste Hollywood butikk for å få vite mer om dette.
Stemmer fargene i bildene med virkeligheten?
Vi sjekker alltid våre bilder mot virkelig produkt for å sikkerstille at fargen på det som legges opp stemmer. På grunn av at innstillinger og kvalitet skiller seg beroende på hvilken skjerm man har kan man av og til oppleve at produktene har en annen nyanse enn det som vises på skjermen.
Hvorfor har jeg ikke fått noen SMS-avi?
Vent til ettermiddagen, har du ikke fått noen avi via e-mail eller SMS kan du høre av deg til kundetjenesten. Har du ett kollinummer men ikke avi kan du med hjelp av kollinummeret og legitimasjon hente ut pakken.
Hva skjer om jeg ikke henter ut pakken?
Henter du ikke ut pakken din kommer vi til å dra av 300 NOK for frakt samt administrasjons avgift. For å unnvike dette kan du velge å hente ut pakken og gjøre en vanlig retur.
Hvordan skal man vite hvilken størrelse man skal kjøpe på skor?
Mål foten sånn her: Still deg med hælen mot en vegg å legg noe (til eksempel en bok) framfor den lengste tåen. Mål avstanden mellom veggen og boken. Dette er din fotlengde. Ettersom man ofte har ulike lengder på føttene burde du måle begge og bruke den lengste fotlengden av disse.

Til din fotlengde må du legge til 10-20mm ekstra (beroende på hvor brei eller smal din fot er samt vidden på den sko modellen du velger) for å få den størrelsen du behøver. Om din fot er 220mm lang så burde du sannsynligvis en sko som er ca.230mm lang om din fot er "normalbrei".
Er størrelsene i US eller UK?
Alle skostørrelser er i US om ikke annet angis. Gå inn på størrelse tabellen for å kunne se motsvarigheten i EU og CM.
Er størrelsene alltid helt eksakt målt i tabellene til klærne?
Størrelsene kan skille seg noen centimeter mellom hvert plagg.

 

 

Sånn måler du:

For å kunne vite om ett plagg kommer til å passe deg finnes det et antall ulike mål for hver produkt. Om du er usikker på om ett plagg kommer til å passe akkurat deg er det beste å måle og sammenligne med ett plagg du allerede har. De målene vi bruker er følgene:


1. Waist/Midje (x2) – Midjemålet, vidden på plagget ganger to.
2. Length/Beninnerlengde (bukse) – Mål fra skrittet ned til slutten av buksebeinet.
3. Foot width/Fotvidde (x2) – Vidden ved buksebeinet når buksen ligger flatt, ganger to.
4. Chest/Brystvidde (x2) – Lengden fra armhule til armhule ganger to.
5. Length/Lengde – Mål fra skulder ned til enden av plagget.
6. Arm/Armlengde – Mål fra armhule til armslutt.


Øvrige mål angis alltid i produktbeskrivningen. Alle mål angis i centimeter.

 

 

Fraktmåte

BRING

Fraktavgift: 49 NOK

Moms, toll og avgifter byr vi på å er inkludert i priset! 
Din pakke sendes med BRING. Skriv inn ditt mobilnummer i kassen så kommer BRING til å sende aviseringen til din telefon via SMS når din pakke er framme hos ditt ombud.
Om aviseringen drøyer og du med hjelp av ditt kollinummer kan se at din pakke er framme så kan du også hente ut pakken med kollinummer og legitimasjon.
Pakken ligger hos ditt ombud i to uker før den sendes tilbake til oss.
For uavhentede pakker, debiterer vi 300 NOK for frakt og administrasjonskostnader.

UPS
Fraktavgift: 150 NOK

Din pakke sendes med UPS.

UPS leverer direkte på døren din mellom 08:00-19:00, pakken leveres bare om noen er hjemme og kan signere. Er du ikke hjemme ved første leveranseforsøk kommer ett nytt forsøk å gjøres dagen etter. Etter tre forsøk og ingen er hjemme sendes pakken tilbake til oss. Om pakken leveres tilbake til oss kommer du å debiteres for frakt frem og tilbake samt administrasjonsavgift totalt 300 kr.

OBS! Avvikelser i leveransetiden forekommer, bor du på en mindre plass eller langt nord i Norge kan du kontakte oss eller UPS så kan vi hjelpe deg å få fram leveringstiden for din pakke. For tilfellet går det ikke å kombinere UPS med noen av Klarnas tjenester. Derfor henviser vil til noen av våre andre betalingsmetoder ved belstillinger med UPS .

 

 

Betalingsmetoder

Visa/Master Card
Avgift: 0 NOK

Vi tar imot VISA, Master Card, PayPal og Svea.
Det er trygt og sikkert å betale med kort på Hollywood. Vi samarbeider med DIBS, som er en av Europas ledene Payment Service Providers. DIBS handterer dine kortoppgifter direkte og sikkert. Ingen kortoppgifter spares hos Hollywood. Vi tar ikke ut noen avgift for denne tjenesten. Du kan kontakte din kortutgiver om du har spørsmål rundt betalingen.
Les Sveas vilkår her
PayPal
Avgift: 0 NOK

Betal med ditt PayPal-konto. Enkelt og sikkert. Kontakt PayPal ved eventuelle spørsmål kring betalingen.
Svea kontokreditt

Gjennom vårt samarbeid med Svea Finans NUF kan du tegne en kontokreditavtale og dermed delbetale ditt kjøp. Kredittiden velger du med å krysse av i det kampanjealternativet som passer for deg. Kjøpet kan alltid betales i sin helhet når som helst, innen forfall.
For å betale med delbetaling må du angi ditt personnummer, det vil da bli gjort en kredittsjekk. Forutsetningen for å ha delbetaling er blant annet at du er folkeregistrert i Norge og over 18 år. Du kan ikke ha betalingsanmerkninger.
Eksempel på effektiv rente ved kjøp på 10000kr, varighet 12 måneder, 0% rente, etableringsgebyr 195, termingebyr 35 kr: 10,68%. Har du spørsmål kan du ringe 73 93 06 70 for mer informasjon.
Les Sveas vilkår her
Svea Faktura
Avgift: 0 NOK

Ved betaling med faktura samarbeider vi med Svea Finans NUF. For å betale med faktura må du angi ditt personnummer eller organisasjonsnummer, det vil da bli gjort en kredittsjekk. Forutsetningen for å betale med faktura er blant annet at du er folkeregistrert i Norge og over 18 år. Du kan ikke ha noen betalingsanmerkninger. Samtlige faktura er overdratt til Svea Finans NUF sin eiendom, og befriende betaling skal kun skje til Svea Finans NUF. Fakturaens betalingsvilkår er 14 dager.Ved for sen betaling vil det påløpe purregebyr og forsinkelsesrenter. Ved uteblivelse av betaling vil fakturaen bli overdratt til inkasso.
Les Sveas vilkår her


Privacy-Policy

På Hollywood värnar vi om din personliga integritet och arbetar kontinuerligt med att säkerställa att dina personuppgifter är skyddade vid användning av våra tjänster.
 

Denna integritetspolicy förklarar hur vi samlar in och använder din personliga information. Den beskriver också dina rättigheter och hur du kan göra dem gällande. Det är viktigt att du tar del av och förstår integritetspolicyn och känner dig trygg i vår behandling av dina personuppgifter. Du är alltid välkommen att kontakta oss vid eventuella frågor (du hittar kontaktinformation längst ned i detta dokument).
 

Innehållsförteckningen nedan hjälper dig att navigera till de avsnitt som är av särskilt intresse för dig.

 

 1. Vad är en personuppgift?
 2. Vad är en personuppgiftsbehandling?
 3. Vem ansvarar för de personuppgifter Hollywood samlar in?
 4. När behandlar vi dina personuppgifter och vilken typ av personuppgifter behandlar vi?
 5. Varför behandlar vi uppgifter om dig?
 6. Lagliga grunder för behandling av personuppgifter
 7. Profilering
 8. Hur länge sparar vi dina uppgifter?
 9. Delning av personuppgifter
 10. Hur skyddar vi dina personuppgifter?
 11. Dina rättigheter
 12. Cookies
 13. Kontaktinformation

   

1. Vad är en personuppgift?

Personuppgifter är all slags information som direkt eller indirekt kan hänföras till en fysisk, nu levande, person. T.ex kan bilder och ljudupptagningar som behandlas i dator vara personuppgifter även om inga namn nämns. Krypterade uppgifter och olika slags elektroniska identiteter (t.ex. IP-nummer) är personuppgifter ifall de kan kopplas till fysiska personer.
 

2. Vad är en personuppgiftsbehandling?

Behandling av personuppgifter är allt som sker med personuppgifterna. Varje åtgärd som vidtas med personuppgifter utgör en behandling, oberoende av om den utförs automatiserat eller ej. Exempel på vanliga behandlingar är insamling, registrering, strukturering, organisering, lagring, bearbetning, överföring och radering.
 

3. Vem ansvarar för de personuppgifter som Hollywood samlar in?

Chris Hollywood Konfektions AB, org.nr 556187-4131, Hornsbruksgatan 28, 117 34 Stockholm, är personuppgiftsansvarig för företagets behandling av personuppgifter och avser att behandla alla personuppgifter i enlighet med tillämplig lagstiftning (Europaparlamentets dataskyddsförordning 2016/679).
 

4. När behandlar vi dina personuppgifter och vilken typ av personuppgifter behandlar vi?

4.1 För dig som handlar hos Hollywood
Information som samlas in i samband med köp krävs för att du som konsument ska kunna ingå avtal med Hollywood och för att vi ska kunna fullfölja våra förpliktelser som hör till ett köp.

Den data vi behandlar är:
 

 • Namn
 • Personnummer
 • Adress
 • E-postadress
 • Telefonnummer
 • Betalningsuppgifter
 • Kundnummer
 • IP-adress
 • Uppgifter om dina köp
 • Information om hur du använder Hollywood webbplats
   
4.2 För dig som som har ett konto på Hollywood
Innehar du ett konto på Hollywood samlar vi in de personuppgifter du lämnar vid kontoregistrering samt löpande insamling under tiden du har kvar ditt konto hos Hollywood.

Den data vi behandlar är:
 • Namn
 • Adress
 • E-postadress
 • Kundnummer
 • IP-adress
 • Uppgifter om dina köp
 • Information om hur du använder Hollywoods webbplats
   

4.3 För dig som prenumererar på Hollywoods nyhetsbrev
Vi strävar efter att du som prenumerant på Hollywoods nyhetsbrev ska få så intressant och relevant information/erbjudanden som möjligt.

Den data vi behandlar är:
 

 • E-postadress
 • IP-adress
 • Information om hur du använder Hollywoods webbplats
 • Hur du interagerar med våra nyhetsbrev (vilken typ av produkter och erbjudanden du finner relevanta)
 • Uppgifter om dina köp
   

4.4 För dig som deltar i våra utlottningar (“raffles”)
Vid speciella produktsläpp genomför vi så kallade raffles (utlottningar) där ett begränsat antal personer erbjuds möjlighet att köpa produkten.

Den data vi hanterar i de fallen är:
 

 • E-postadress
   

5. Varför behandlar vi uppgifter om dig?

De personuppgifter vi på Hollywood behandlar för dig som kund hos oss behandlas primärt i syfte att:
 

 • Fullgöra förpliktelser gentemot dig som kund. Exempelvis fullgörande av varuköp, fakturering och tillhandahållande av support.
 • Uppfylla leverans- och garantiåtaganden.
 • Erbjuda allmän kundvård och kundservice (t ex besvara frågor och korrigera felaktiga uppgifter).
 • Hantera kundförhållandet och tillhandahålla våra tjänster.
 • Förbättra och utveckla tjänster, produkter och funktioner.
 • Genomföra marknadsundersökningar med möjlighet att påverka erbjudanden och tjänster.
 • Förhindra missbruk eller olämplig användning av våra tjänster.
 • Uppfylla förpliktelser i samband med tävlingar.
 • Efterleva tillämplig lagstiftning.
 • Administrera och hantera ditt personliga konto hos Hollywood.
   

Personuppgifter för nyhetsbrevsprenumeranter kan, utöver uppräkningen ovan, behandlas i syfte att:
 

 • Lämna information och anpassad marknadsföring på hemsidan, e-post eller SMS.
 • Möjliggöra kommunikation med dig som Prenumerant via e-post eller SMS.


6. Lagliga grunder för behandling av personuppgifter

I det här avsnittet beskrivs de lagliga grunder och avvägningar som Hollywood baserar behandlingen av dina personuppgifter på.
 

Dina personuppgifter behandlas bland annat för att kunna fullgöra avtal med dig som kund, exempelvis för att genomföra varuköp. Dina personuppgifter kan komma att behandlas med stöd av samtycke från dig. Ditt samtycke måste vara frivilligt, specifikt, informerat och innebära ett otvetydigt medgivande för att gälla som rättslig grund. Vi samlar in samtycken från dig som nyhetsbrevsprenumerant för att kunna administrera uppgifter och erhålla information om dina inköp. Vidare lagras ditt beteende på vår hemsida, ditt intresse för våra erbjudanden och produkter samt din interaktion med Hollywood. Detta för att kunna fullgöra vårt åtagande att tillhandahålla dig personliga erbjudanden och målsättningen att kunna tillhandahålla en upplevelse skräddarsydd för just dig.
 

Viss behandling av personuppgifter som vi utför baserar sig på en, så kallad, intresseavvägning. Detta gäller exempelvis den behandling vi utför för att kunna skicka relevanta erbjudanden till just dig. Detta kan innebära en begränsad segmentering av kunder som t.ex. baserar sig på köpbeteende.
 

Hollywood behandlar inte känsliga personuppgifter med stöd av intresseavvägning.
 

I vissa fall kan Hollywood ha en rättslig förpliktelse att behandla dina personuppgifter. Detta gäller till exempel för den behandling av personuppgifter som vi utför för att kunna uppfylla bokföringslagens krav.
 

7. Profilering

För prenumeranter på Hollywoods nyhetsbrev kan vi komma att behandla dina personuppgifter genom profilering. Detta innebär att vi, baserat på hur du använder vår webbplats, vilka varor och erbjudanden du visat intresse för, vilka av våra nyhetsbrev du interagerat med samt uppgifter om inköp, kan leverera en relevant shoppingupplevelse för dig som användare och att vi kan tillhandahålla erbjudanden vi tror passar just dig. Du kan närsomhelst invända mot den här typen av behandling av dina personuppgifter. Detta gör du genom att kontakta [email protected]. När vi mottagit din anmälan kommer behandlingen av dina personuppgifter genom profilering att upphöra.
 

8. Hur länge sparar vi dina uppgifter?

Hollywood sparar dina personuppgifter så länge som behovet finns för att kunna fullgöra de uppgifter som de samlades in för. I vissa fall kan vi komma att spara uppgifterna längre om det behövs för att fullfölja lagstadgade krav eller bevaka Hollywoods rättsliga intressen.


För dig som kund
Hollywood sparar dina uppgifter i högst 24 månader (två år) efter det att du som kund senast interagerade med oss (genomförde köp eller var i kontakt med oss på annat sätt).


För dig som kontoinnehavare
Så länge du har ett konto hos Hollywood så sparar vi dina uppgifter.
 

9. Delning av personuppgifter

Hollywood kan komma att lämna ut personuppgifter till tredje part. Exempel på tillfällen då uppgifter kan vidarebefordras till tredje part är till speditör i samband med leverans av varor eller mediebyrå för distribution av marknadsföring. Våra samarbetspartners är: Adtraction, Best, Bring, Criteo, Datafeedwatch, DB Schenker, DIBS, Easycom, Facebook, Google, Ingrid, Klarna, Nosto, Panagora, PayPal, Perfect IT, Posti, PostNord, Precis Digital, Qlikview, Rulemailer, Smartly, Unifaun, UPS and Zendesk.

Läs mer på Google: "Så använder Google information från webbplatser eller appar som använder våra tjänster".
 

Hollywood överför aldrig dina personuppgifter till tredje part för direktmarknadsföringsändamål.
 

Hollywood kan komma att lämna ut dina personuppgifter om det är nödvändigt för att följa gällande lagstiftning eller krav från myndigheter, för att tillvarata Hollywoods rättsliga intressen eller för att upptäcka, förebygga eller uppmärksamma bedrägerier och andra säkerhets- eller tekniska problem.
 

Hollywood har som målsättning att endast lagra personuppgifter inom EU/EES. Men om personuppgifter skulle föras över till något land utanför EU/EES säkerställer Hollywood att personuppgifterna är fortsatt skyddade enligt de lagar och regler som gäller för överföring av personuppgifter till länder utanför EU/EES.
 

10. Hur skyddar vi dina personuppgifter?

På Hollywood har vi vidtagit tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda dina uppgifter från obehörig åtkomst, manipulation och förlust. Vi anpassar fortlöpande våra säkerhetsåtgärder i enlighet med de framsteg och den utveckling som sker på området.
 

Endast de personer som faktiskt behöver behandla dina personuppgifter för att vi ska kunna uppfylla våra angivna ändamål har tillgång till dem.
 

Vid eventuella personuppgiftsincidenter åtar sig Hollywood att anmäla detta till ansvarig tillsynsmyndighet (Datainspektionen) utan onödigt dröjsmål och senast inom 72 timmar från det att incidenten har blivit känd. Om en sådan anmälan inte kan ske inom 72 timmar, ska Hollywood redogöra för skälen till fördröjningen i anmälan och information lämnas då i omgångar utan otillbörligt vidare dröjsmål.
 

Hollywood åtar sig att snarast möjligt underrätta dig om du är berörd av en personuppgiftsincident och vidta nödvändiga försiktighetsåtgärder.
 

11. Dina rättigheter

Hollywood ansvarar för att dina personuppgifter behandlas i enlighet med gällande lagstiftning och vi kommer på din begäran eller på eget initiativ att rätta, avidentifiera, radera eller komplettera uppgifter som upptäcks vara felaktiga, ofullständiga eller missvisande.
 

Du har rätt att begära:
 

 1. Tillgång till dina personuppgifter
  Du har rätt att begära ett registerutdrag över vilka personuppgifter som finns registrerade om dig samt den behandling som vi genomför gällande dina personuppgifter. Du har även rätt att i registerutdraget få information om var uppgifterna har hämtats ifrån om personuppgifterna inte har samlats in från dig, förekomsten av automatiserat beslutsfattande (inklusive profilering) samt den förutsedda period under vilken uppgifterna kommer att lagras eller kriterierna som används för att fastställa denna period.

   
 2. Rättelse av dina personuppgifter
  Vi kommer på din begäran att så snabbt som möjligt rätta de felaktiga eller ofullständiga uppgifter vi behandlar om dig.

   
 3. Radering av dina personuppgifter
  Du har rätt att begära att dina personuppgifter tas bort. En förutsättning för detta är dock att de inte längre är nödvändiga för det ändamål de samlades in för. Det kan även finnas lagkrav på att vi inte omedelbart får radera dina personuppgifter i exempelvis bokförings- och skattelagstiftning. Vi kommer då att avsluta den behandling som görs för andra ändamål än att följa lagstiftningen.

   
 4. Begränsning av behandling
  Det innebär att dina personuppgifter markeras så att de endast får behandlas för vissa avgränsade ändamål. Du kan bland annat begära begränsning när du anser att dina uppgifter är felaktiga och du har begärt rättelse enligt avsnittet “Rättelse av dina personuppgifter” ovan. Under tiden uppgifternas korrekthet utreds kommer behandlingen av dem att begränsas.
   

Om Hollywood har lämnat ut dina uppgifter till tredje part kommer vi att underrätta dessa om eventuella rättelser eller radering av uppgifter samt begränsning av behandling av uppgifter.
 

Om dina personuppgifter finns lagrade hos Hollywood har du rätt till dataportabilitet. Detta innebär att du, under vissa förutsättningar, kan begära att få ut och överföra dina personuppgifter i ett strukturerat, allmänt använt och maskinläsbart format till en annan personuppgiftsansvarig.
 

Om Hollywood personuppgiftsbehandling utförs med stöd av en intresseavvägning har du rätt invända mot denna. Vid en invändning fortsätter Hollywood endast behandlingen om det finns berättigade skäl till behandlingen som väger tyngre än dina intressen. Hollywood har bevisbördan för att sådana skäl föreligger.
 

Som registrerad äger du rätt att inge eventuella klagomål angående behandling av dina personuppgifter till Datainspektionen.
 

12. Cookies

De cookies vi använder oss av på Hollywood förbättrar normalt sett de tjänster vi erbjuder. Några av våra tjänster behöver cookies för att fungera korrekt, medan andra förbättrar tjänsterna för dig. Vi använder cookies för övergripande analytisk information avseende din användning av våra tjänster och för att spara funktionella inställningar såsom språk och andra uppgifter. Vi använder även cookies för att kunna rikta relevant marknadsföring till dig.
 

Om du vill erbjuder din webbläsare eller enhet dig möjlighet att ändra inställningarna för användningen och omfattningen av cookies. Gå till inställningarna för din webbläsare eller enhet för att lära dig mer om hur du justerar inställningarna för cookies. Exempel på sådant du kan justera är blockering av alla cookies, att endast acceptera förstapartscookies eller att radera cookies när du stänger ner din webbläsare. Ha i åtanke att vissa av våra tjänster kanske inte fungerar ifall du blockerar eller raderar cookies. Du kan läsa mer om cookies generellt på post- och telestyrelsens webbsida, pts.se.
 

13. Kontaktinformation

Har du några frågor om vår Integritetspolicy, behandlingen av dina personuppgifter eller om du vill begära ett registerutdrag är du välkommen att kontakta oss.

Chris Hollywood Konfektions AB
Hornsbruksgatan 28
117 34 Stockholm
Sverige

E-post: [email protected]
Telefon: 08-720 07 97
Organisationsnummmer: 556187-4131

 

 

Returer og reklamasjoner

Endring av ordre
Ettersom vi vill att du skal få din pakke så fort som mulig så pakker vi dine varer kort etter at din bestalling har kommet inn til oss. Vi har derfor ikke mulighet å endre din order. Vil du legge til en produkt eller bytte størrelse vennligst legg en ny bestilling.

Angrerett/åpent kjøp
Når du handler på Hollywood har du alltid 14 dager full returrett (pengene tilbake). Observere att det rekker med å gi beskjed til oss at du vil unytte din angrerett innom 14 dager fra den dagen du har mottatt pakken. Gjeller ikke ved kjøp av undertøy eller badeklær.

Noter at varen å til og med forpakningen må være i uforandret tilstand. Ingen etiketter eller lignende får settes direkte på sko kartongen ved en retur. Blir kartongen skadet ved retur til oss tar vi ut en avgift på minst 20% av varens verdi eller 300 NOK. Keps får ikke sendes i brev, men må sendes til oss i kartong da det er viktig att formen ivaretas.

Vi følger Konsumentverkets regler og riktelinjer for e-handel (mer info her).

Bytte kan ikke gjøres til et annet produkt. Se mer informasjon under tilbakebetaling. Du står selv for returfrakten. Har du spørsmål om din vare eller ditt kjøp, kan du ringe eller e-maile oss så hjelper vi deg.


Returfrakt 59 NOK
Om du har returnert hele din ordre kommer vi til å tilbakebetale deg beroende på hva du har betalt med men vi drar av returfrakten på 59 NOK om du har bruker vår returfraktseddel.

Kredittkorts kjøp og PayPal:
Om du returnerer en ordre eller deler av en ordre som du har handlet via kredittkort eller PayPal behøver du ikke å sende med noe kontonummer da tilbakebetalingen skjer til samme konto ble brukt i kjøpet.


Returnere varer
Returseddelen skal alltids fylles å sendes tilsammen med varen/ene som skal returneres. Det er viktig at du fyller i returseddelen korrekt, det er bedre å fylle i for mye enn for lite. Pakk produktene godt inn enten med egen boks / pose eller bruk den samme forpakningen som varene kom i. Sett fast den vedlagte returetiketten på utsiden av pakken og ta det med til din nærmeste Bring-representant. Om du er usikker eller har noen spørsmål ring oss gjerne på 800 24 711 eller via e-mail til [email protected]. Det er viktig å angi ordrenummeret i e-mailen.
 

 

Retur med Posten:
Besøk ditt lokale postkontor, send varen til:
Hollywood
c/o Postens godssenter 
0060 Oslo

Skriv ordrenummeret på utsiden av din returpakke da det kan hjelpe til en fortere returhåndtering. Returnerte varer skal være ubrukte og i ny tilstand, dette gjelder også emballasjer. Ved all kontakt angående retur/forespørsler, skriv ditt ordrenummer i emnefeltet i e-mail til oss.

Vi sender deg en e-post så fort vi har mottatt din retur. Tilbakebetalingen/oppdatering av fakturaen skjer 1-5 hverdager etter at du har mottatt retur bekreftelsen via e-posten. Observer at under høy belastning kan retur håndteringen ta opp mot 14 dager.


Garanti/Reklamasjon
Eventuelle garantier eller reklamasjoner må meddeles via e-post før retur. Retur får ikke skje før en avtale med Hollywood har gjennomførts. I visse fall kan ett fotografi rekke, hvilket betyr at vi vil ha en korrespondens før garantisaken settes i bruk. Vi følger Konsumentkøperlagen og vil du lese mer om hvilke regle som gjelder, besøk www.konsumentverket.se. Vi kommer til å følge Allmänna reklamationsnämndens rekommandasjoner ved eventuelle tvister.


Tilbakebetaling

Om du har returnert hele din ordre kommer vi til å tilbakebetale deg beroende på hva du har betalt med.

Kredittkorts kjøp og PayPal:
Om du returnerer en ordre eller deler av en ordre som du har handlet via kredittkort eller PayPal behøver du ikke å sende med noe kontonummer da tilbakebetalingen skjer til samme konto ble brukt i kjøpet.

Postoppkrav:
Tilbakebetaling gjøres til ditt bankkonto og vi behøver da dine kontodetaljer. Send alltids med ditt kontonummer.

Fakturakjøp:
Har du valgt å betale via Svea Faktura eller Svea Konto justerer vi ordrebeløpet samt e-mailer deg en oppdatert faktura med det nye beløpet.
Om du allerede har betalt din faktura kommer vi til å gjøre en tilbakebetaling til Svea som da betaler dette videre tilbake til deg. Kontakt Svea for mer spørsmål.

Uavhentede pakker:
Du har 14 dager på deg å hente ut din pakke hos postkontoret. Om du ikke henter ut pakken innom denne tiden returneres pakken til oss. For uavhentede pakker drar vi av 300 NOK for frakt og administrasjonsavgifter på summen du skal få tilbake.

 

 

Kampanjer og øvrig informasjon

Rabattkoder
Under kampanjer med rabattkoder eller andre tilbud er det ikke mulig å aktivere noen rabattkoder eller justere priset i ettertid. Skal rabattkoden være gyldig må den aktiveres i kassen før kjøpet gjennomføres. Rabattkoder er bare gyldig på varer til ordinære pris, om ikke annet er spesifisert, og kan ikke kombineres med andre tilbud.

 

Vilkår for "Mystery Box"
For spesialproduktene som "Mystery Box" gjelder følgene: Full returrett som vanlig men du må i så fall returnere hele boksen. Altså tilbyr vi ikke bytte av enslige produkter.

 

Vilkår for tilbudet "2 for 1 / 3 for 2"
Tilbudet kjøp 2 betal for 1 / 3 betal for 2 - få den billigste på kjøpet gjelder både på fullpris / nyheter og salgsvarer. 
Når du kjøper tre vare på vår salg så får du automatisk den billigste på kjøpet.
 


Ved eventuell oversalg eller om en produkt er slutt på vårt lager forbeholder vi oss retten til å makulere hele din ordre. Vi kommer da å via e-mail informere deg om hvilken produkt som er utsolgt. Når vi makulerer din ordre legges de varene som fantes på din ordre opp på hjemmesiden igjen og du kan da legge en ny bestilling.
 

Retur
Du har alltids 14 dager full returrett (pengene tilbake), dette gjelder også på salgsvarer og under 3 for 2 kampanjer. Ved retur av den frie varen skjer ingen tilbakebetaling da denne produkt ikke kostet noe. Om du returnerer en produkt som du har betalt for, men velger å beholde gratis varen har du ikke lengre rett til å bruke deg av kampanjen 3 for 2 å får da betale for gratisvaren. Dette innebær att vi bare tilbakebetaler mellomlegget mellom gratisvaren og den varen du returner. Denne kampanjen går ikke å kombinere med andre tilbud.

 

Salg-/helligdager
Under salgstider og helligdager kan leveransetiden økes med 1-3 arbeidsdager. Vi ber deg da å ha overseende til dette så lover vi at vi gjør så godt vi kan for å få avgårde din pakke så fort som mulig. Under lengre salgsperioder har vi dessverre begrenset mulighet til å kontakte deg som kunde om din ordre ikke skulle være komplett.

Store bestillinger
Vi har absolutt ingenting imot at du bestiller mye samtidig. Dokk vil vi reservere oss før ordrer som inneholder flere varianter av en og samme vare, spesielt når det gjelder Sneakers og Limited Editions. Har du spørsmål rundt dette, send vår kundetjeneste en e-mail på ([email protected]).

Prisfeil
Ved eventuelle prisfeil forbeholder vi oss retten til å justere eller makulere bestillinger.

Øvrig
Vi reserverer oss for feil utenfor vår kontroll, til eksempel force majeure. Sortimentet i webshoppen skiller seg fra det som finnes i markbutikkene. Vi garanterer altså ikke at det du ser på den her siden finnes i noen av våre markbutikker.

 

 

Firma info

Hollywood.no
Chris Hollywood Konfektion AB

Organisasjonsnummer:
556187-4131

Adresse:
Vandagatan 3
164 74, Kista, Sverige